Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بر اساس اعلام بانک مرکزی در حالی که نرخ تخم مرغ ۱.۷ درصد، حبوب ۰.۱ درصد، سبزی‌های تازه ۱.۳ درصد، گوشت قرمز ۰.۱ و چای ۰.۱ در هفته مذکور رشد داشته است.قیمت میوه‌های تازه ۲ درصد، گوشت مرغ ۷.۴ درصد و قند وشکر ۰.۸ درصد با کاهش مواجه شده است. همچنین نرخ لبنیات، برنج و روغن نباتی نیز تغییری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
** لبنیات و تخم‌مرغ
در هفته مورد گزارش در گروه لبنیـات بهـای تمـام اقـلام نسـبت بـه هفتـه قبـل بـدون تغییـر بـود . قیمت تخم‌مرغ معادل ۱.۷ درصد افزایش داشت و شانه‌ای ۱۰۳ هزار تا ۱۲۲ هزار ریال فروش می‌رفت.
 
** برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج بهای برنج وارداتی غیر تایلندی ثابت بود. قیمـت بـرنج داخلـه درجـه یـک معادل ۰.۱ درصد افزایش ولی بهای برنج داخله درجـه دو ۰.۶ درصـد کـاهش یافـت. در گـروه حبـوب قیمـت لپه، نخود و لوبیا چیتی بدون تغییر بود. بهای نخود معادل ۰.۲ درصد و لوبیا چشم‌بلبلی ۰.۵ درصـد کـاهش ولـی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۰.۴ درصد افزایش داشت.
 
** میوه‌ها و سبزی‌های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری کیوی عرضه نمی‌شد. سایر اقـلام میـوه و سـبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، بـه نـرخ مصـوب سـازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد. میوه‌ فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردنـد که در گروه میوه‌های تازه بهـای سـیب قرمـز معـادل ۰.۵ درصـد، پرتقـال درجـه یـک ۱۳.۷ درصـد، نـارنگی ۱۰.۶  درصد، خربزه ۱.۴ درصد، موز ۰.۲ درصد و کیوی ۱۳.۳  درصد کاهش ولی قیمت سایر اقـلام ایـن گـروه بین ۰.۱ درصد تا ۷.۶ درصد افزایش یافت. در گروه سبزی‌های تازه بهای سبزی‌های برگـی ثابـت بـود. قیمت خیار معادل ۰.۴ درصد، سیب‌زمینی ۰.۷ درصد و پیاز ۰.۵ درصد کاهش ولی بهای سایر اقـلام ایـن گـروه بـین ۱.۱  درصد تا ۵.۷ درصد افزایش داشت.
 
** گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل ۰.۱ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۲ درصـد افزایش ولی بهای گوشت مرغ ۷.۴ درصد کاهش یافت.
 
** قند، شکر، چای و روغن‌نباتی
در این هفته قیمت قنـد معـادل ۰.۹ درصـد و شـکر ۰.۶ درصـد کـاهش ولـی بهـای چـای خـارجی ۰.۱ درصد افزایش داشت. در این گروه قیمت انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
 
** تغییرات یک ساله
همچنین بر اساس اعلام بانک مرکزی در یک سال منتهی به بیست و هشتم مهرماه ۹۶ نرخ لبنیات ۹.۷ درصد، تخم مرغ ۲۵.۶ درصد، برنج یک درصد، حبوب ۱۰.۷ درصد، میوه های تازه ۱۳.۵ درصد، سبزی‌های تازه ۲۵.۲ درصد، گوشت قرمز ۱۴.۴ درصد، چای ۲۱.۷ درصد و روغن نباتی ۲.۸ درصد رشد داشته اما در همین حال قیمت قند و شکر با ۱۳.۶ درصد و گوشت مرغ با ۳.۵ درصد افت مواجه  شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم آلمان دوباره افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، حذف کمک‌هزینه انرژی یک محرک کلیدی برای صعود دوباره قیمت‌ها و تورم در آلمان در ماه جاری بوده است. روند مشابهی در اوایل روز دوشنبه در اسپانیا هم به نمایش گذاشته شد؛ پس‌ازآنکه دولت حمایتی که به جلوگیری از افزایش هزینه‌های انرژی کمک می‌کرد را حذف کرد، نرخ تورم به ۳٫۴ درصد رسید. در همین حال، رشد قیمت‌ها در ایرلند از ۱٫۷ درصد به ۱٫۶ درصد کاهش یافت.

انتظار می‌رود که داده‌های منطقه ۲۰ کشوری یورو که روز سه‌شنبه منتشر می‌شود، برای اولین بار رقم اصلی تورم را بدون تغییر روی ۲٫۴ درصد نشان دهد.

مقامات بانک مرکزی اروپا با اتکا به عقب‌نشینی نرخ تورم از اوج دورقمی خود در سال ۲۰۲۲، در حال آماده شدن برای اولین کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن هستند. اینکه حجم کاهش نرخ بهره در سال جاری چه اندازه خواهد بود، موضوع بحث پرجنب‌وجوشی است که تعداد کمی جرأت ارائه پیش‌بینی‌های ملموس را دارند زیرا چشم‌انداز کاملاً نامشخص است.

به گفته اقتصاددانان، تورم سرفصل آلمان که بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به شمار می‌روند و نوسان قیمت‌ها در آن تأثیری مستقیم بر اقتصاد کل اروپا دارد، در ماه آوریل به دلیل افزایش هزینه‌های انرژی اندکی افزایش یافت و احتمالاً در ماه آینده به دلیل تأثیرات پایه بر قیمت حمل‌ونقل، جهش صعودی دیگری خواهد داشت. بااین‌حال، روند کلی تورم در حال کاهش است.

سیاست‌گذاران به‌ویژه بر قیمت خدمات داخلی متمرکز هستند، جایی که رشد در ماه‌های اخیر سرسخت باقی‌مانده است. این روند به‌شدت تحت تأثیر روند افزایش دستمزدها است که برای جبران افزایش هزینه‌های زندگی با سرعت بالایی در حال افزایش است. به گفته اقتصاددانان، خطرات برای رسیدن به‌موقع به هدف تورمی همچنان وجود دارد و یک عامل تعیین‌کننده در اینجا آن است که چگونه رشد ضعیف بهره‌وری همراه با افزایش شدید دستمزدها فشار کلی قیمت اقتصادی را به همراه خواهد داشت.

درعین‌حال، درآمدهای بالاتر پیش‌شرطی برای احیای اقتصادی نوپا است. در آلمان، استثنائات تجاری بهبودیافته و فعالیت‌ها، به‌ویژه در بخش خدمات، با نشانه‌هایی مبنی بر جلوگیری از رکود زمستانی در حال افزایش است.

لغو تدابیر کمک‌هزینه‌ای در سرتاسر اروپا دلیلی کلیدی است که تورم ممکن است در بقیه سال به‌طور گسترده تغییر کند و در آستانه هدف تورمی نوساناتی داشته باشد. در آلمان، پایان کاهش موقت مالیات گاز طبیعی اصلی‌ترین عامل افزایش قیمت‌ها بوده است.

افزایش قیمت‌ها در آلمان در ماه مه بیشتر خواهد شد که عمدتاً به دلیل تأثیرات پایه مربوط به قیمت حمل‌ونقل است. بااین‌حال، روند نزولی گسترده‌تری باید پس از پایان شوک قیمت انرژی و بهبود مشکلات زنجیره تأمین ادامه یابد.

کد خبر 6095483 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت